2012. szeptember 14., péntek

Kezdetek

Kedves Mindenki!

Ahhoz, hogy most ezt a bejegyzést olvashassátok, igencsak izzasztó út vezetett. Jó magam (Dóri), elvállaltam a feladatot, hogy létrehozom a blogot, mert hát biztos nem lesz nehéz. Elfelejtettem azonban, hogy a számítógépekkel kapcsolatos dolgok terén a szerencsétlenségem nem ismer határokat. Nem volt ez másként most sem, de a lényeg, hogy megszületett végül.
A kiscsoportunk tagjai: Fanni, Györgyi, Laura és én. A témánk az IKT eszközök a tanulásban akadályozott gyermekek oktatásában (nem biztos, hogy ez volt a pontos cím, de így legalább nem kell lehivatkoznunk amiatt, hogy mástól idéztünk).
A sikeres együttműködés érdekében létrehoztunk egy facebook csoportot is, ahol feltehetjük egymásnak a felmerülő kérdéseinket. Meg hát így tudjuk bökdösni egymást ösztönzés, noszogatás céljából.
Az órán, a gondolattérkép elkészítésének kezdetén talán picit nehezebben jöttek a gondolatok. Aztán, mikor sikerült főbb csoportosítási szempontokat alkotnunk, egyre több tapasztalat, élmény jutott eszünkbe. Már az is felmerült bennünk, hogy a kurzus végére magunk is fejlesztünk valami forradalmi találmányt.
Egyenlőre azon törtük a fejünket, hogy mi mindent lehetne bevenni ehhez a témához. Gondoltunk iskolalátogatásokra, az eszközök megpályázásának lehetőségeire és még sok másra. Ha majd úgy igazán nekilátunk a feladatnak, valószínűleg akkor jön majd a legtöbb ötlet.
Így a hétre ennyit osztanánk meg veletek. Hétfőn találkozunk! :)

1 megjegyzés:

  1. Kíváncsian várjuk a fejleményeket! Lehet a kreativitást szabadjára engedni :)

    VálaszTörlés